MALATYA / BATTALGAZİ - Hatice - İsmet Şeftalicioğlu İlkokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104.yılı 23 Nisan Salı günü okul personelinin, öğrecilerin ve velilerin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan tören, günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerle devam etti.

Şiirlerin, şarkıların, çeşitli gösterilerin ve eğlenceli yarışmaların yer aldığı programa veliler de yoğun ilgi gösterdi.

Öğrencilerin unutulmaz bir gün yaşadığı program, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 103.yılı münasebetiyle program düzenlendi.İstiklal Marşı'nı ezbere güzel okuma yarışmasında 3/A sınıfından Osman ŞEYHO ile İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY'a mektup yarışmasında  3/B sınıfından Yunus POLAT 1. oldular.